Není vhodnější místo v Brně než naše Piazza Ristorante
s šéfkuchařem Paolem Palazzem.
Ani letos u nás nechybí tolik oblíbená valentýnská nabídka. Co jsme si tentokrát připravili?
Jako předkrm vás čeká Tuňákový tataráček s avokádovou pěnou, maracuja gelem a rýžovým chipsem.
První chod, který vás čeká je lehké Risotto s krevetovým bisquem a grilovanými tygřími krevetami, dalším chodem je Tagliata z hovězí svíčkové s omáčkou z madeiry a chřestovou bagetou.
Jako sladkou tečku na závěr jsme pro vás připravili lahodnou Čokoládovou pěnu s chilli, brownies, višněmi a zmrzlinou s tonka fazolí.
Celé menu je snoubeno s víny od KOREK Wines. Ochutnáte tak třeba Chianti Colli Senesi od vinařství Vincenzo Cesani nebo Negroamaro z vinařství Calitro a pochutnáte si určitě i na dalších.
Valentýnské menu nabízíme pouze 13. a 14. 2., proto neváhejte a udělejte si rezervaci na tel.: 778 545 787 nebo na našem webu, ať máme ještě místo.
Přejeme dobrou chuť a krásného Valentýna.
Tuňákový tataráček, avokádová pěna, maracuja gel, rýžový chips | ||
VINNÉ PÁROVÁNÍ Cava Rosé Casa Vinicola Uveste | 0,1 l |
Risotto s krevetovým bisquem, grilované tygří krevety | ||
VINNÉ PÁROVÁNÍ Pinot Grigio Masút da Rive | 0,1 l |
Tagliata z hovězí svíčkové, omáčka z madeiry, chřestová kroketa | ||
VINNÉ PÁROVÁNÍ Chianti Colli Senesi | 0,1 l |
Čokoládová pěna s chilli, brownies, višně, zmrzlina s tonka fazolí | ||
VINNÉ PÁROVÁNÍ Negroamaro calitro 2017 IGP | 0,05 l |
BEZ VINNÉHO PÁROVÁNÍ | 990 Kč | |
S VINNÝM PÁROVÁNÍM | 1390 Kč |